Presentatie Serres Rally 2016 woensdag 23 maart

Van 28 augustus t/m 3 september wordt de 2016 editie verreden van de Serres Rally. Een uitdagende en afwisselende rally, op hoog niveau georganiseerd. Rallymaniacs is sinds 2012 agent van de Serres Rally. Op woensdag 23 maart mei a.s. organiseren we een informatieavond voor mensen die geïnteresseerd zijn in de Serres Rally. In samenwerking met van der Velden Motoren bieden wij een transport en service aan voor motoren en quads.

 

Wanneer? woensdagavond 23 maart 19.30 uur
Waar? v.d. Velden Motoren | Wilhelminastraat 23 | 5427 CC Boekel

 

De Serres Rally is open voor motoren, quads, SSV’s en auto’s, maar is een echte enduro rally. Er wordt alleen op roadbook gereden, zonder gps. De actieradius moet 150 kilometer zijn. De routes zijn heel divers, en technisch zeer uitdagend. Gravel, stenen, zand, modder, doorwadingen, single tracks, een marathon etappe, werkelijk alles zit erin.
 
Met een professionele tijdwaarneming, goed tracking systeem, nauwkeurige roadbooks, een zeer ervaren organisatie en een hele scherpe prijs biedt de Serres Rally zeer veel waar voor je geld. Dakardeelnemers als Frans Verhoeven, Robert van Pelt, Jasper Riezebos en het BasDakar Team zullen dat bevestigen!
 
Net als voorgaande jaren is de verwachting dat er weer een mooi deelnemersveld aan de start staat, met een aantal snelle rijders. Naast de rally is er ook nog een ‘Rally Lite’ uitvoering en een Adventure Tour. De Adventure Tour laat je de mooiste stukjes Griekenland zien zonder de tijdsdruk van een rally, en is prima geschikt voor een zware allroad.

 

serres2

 

Rally Lite
De Rally Lite uitvoering van de Serres Rally heeft langere (offroad) verbindingen, en specials op regelmatigheid. De totale lengte is zo’n 60-70% van de gewone rally. Er kan met roadbook gereden worden en/of met gps. Geschikt voor iedere motor of quad. Een rallylicentie is niet vereist, in tegenstelling tot de gewone rally categorie.

 

Transport en service
Van der Velden Motoren bieden een transport en full service aan voor motoren, quads en SSV’s. Met een full-service kun je je volledig concentreren op het rijden, en ’s avonds lekker ontspannen. Je bent in goede handen bij een zeer ervaren ploeg.

 

Wie, wat, waar?
Hoor alles over de logistieke zaken en hoe de rally in elkaar steekt op deze informatieavond, die op woensdagavond 23 maart plaats vindt bij van der Velden Motoren in Boekel. En natuurlijk kunnen we je alles vertellen over de transport en service mogelijkheden voor jouw motor of quad.

 

Interesse om langs te komen? Laat het ons dan even weten: info@veldenmotoren.nl

Geen reacties

Plaats een reactie